fbpx
Båtsnelle-til-sjøfiske-Sølvkroken

Båtsnelle til sjøfiske

Denne nyheten passer både nybegynneren og den erfarne artsfiskeren.

– Dette er ei allsidig båtsnelle som kan brukes av alle, enten du akkurat har kommet i gang med sjø- og fjordfiske, eller du har vært ivrig artsfisker i flere år, forteller Sølvkrokens produktsjef, Jonny Helgesen, om nyheten.

Kulelager i rustfritt stål

Agat er både solid og brukervennlig. I 2022 lanseres tre modeller av snella (se egenskaper for hver modell nederst). Felles for alle er en svært solid ramme og sideplater i nylon. Kulelager i rustfritt stål og aluminiumsspole er også standard på alle modellene.

Bremseskive i karbonfiber

Øvrige detaljer er superstopper, sveivearm i aluminium, gummihåndtak, stjernehjul og bremseratt i grafitt og hovedaksel i rustfritt stål.  Den minste modellen har en bremseskive i karbonfiber, de to største har to.

Testet snellenyheten

– Den minste størrelsen, 10, er perfekt til trolling, men også til lett havfiske, forteller Eirik, og legger til:
– Agat 10 har også lineteller i meter! 20 LW passer svært godt på båtstanga Zirkon, men også til havfiskestengene Glacier II Boat og Norse II Boat. Agat 30 LW til stenger fra 30 lb og oppover.

Disse butikkene får nyheten først

Agat båtsnelle er ikke i butikkene før på nyåret, men ønsker du å være den første som får tak på et eksemplar av denne, er supertipset vårt å kontakte en av de butikkene som får den inn aller først:
– Rustadstuen Sport (Lillehammer).
– Nothuset (Sandnessjøen).
– Kamille Fritid (Eikelandsosen).
– S. Endeve Sportsforretning (Voss).

TOPPBILDET: Eirik Reinsnos fikk testa en av neste års nyheter, båtsnella Agat 20 LW, på fisketur med fjellrekka De syv søstre i bakgrunnen. Drømmespot for fiske! Foto: Ronny Rølvåg.

Spesifikasjoner Agat båtsnelle

Agat 10 LC
Ca. kapasitet*: 0,35 mm/270 m.
Utveksling: 5,1:1
Antall kulelager (rustfritt stål): 3
Veil. pris 1299,-

Agat 20 LW
Ca. kapasitet: 0,40 mm/380 m
Utveksling: 5,3:1
Antall kulelager (rustfritt stål): 3
Veil. pris 1299,-

Agat 30 LW
Ca. kapasitet: 0,40 mm/450 m
Utveksling: 4,5:1
Antall kulelager (rustfritt stål): 3
Veil. pris 1399,-

*Kapasitet oppgitt er med Sølvkrokens Braided Line.

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.