fbpx
Beste sluk til ørretfiske Aura Flake

Aura Flake kåret til beste sluk til ørretfiske

I fjor sommer sendte Bladet Villmarksliv 30 testfiskere ut til elver og vann over hele Norge. Aura Flake er kåret til beste sluk til ørretfiske.

Beste sluk til ørretfiske

Aura Flake G/FL 12 gram kaprer altså førsteplassen i sluktesten, der det har blitt gjennomført over 26 000 kast (!). Testvinneren fikk totalt 58 ørret på land, hadde 56 napp og ga også åtte bonusfangster (abbor, røye og vederbuk). Nestesluk på lista endte på 44 ørreter.

Testvinner til ferskvannsfiske

«Fiskerne fikk tilsendt en slukboks med 19 sluk, og oppgaven besto i å gjennomføre minst fem fiskeøkter, der samtlige sluker ble fisket med et likt antall kast», skrives det om testen som sto på trykk i maiutgaven av Villmarksliv. De har også laget en lytteverdig podkast om testen og resultatene, den kan du høre her:

God sluk til røyefiske

Sølvkroken hadde totalt fire sluker med i testen, alle med samme gramvekt (12). På tredjeplass finner vi Aura Lillauren S/D 12 gram, som også fikk 44 ørreter på land. Den røde Aura Flake-utgaven (R/FL) havnet på sjetteplass, mens Aura Lillauren T/FL kapret åttendeplassen. Sistnevnte er en relativt ny sluk i sortimentet vårt, og denne er det verdt å merke seg som en god røyesluk etter at denne tok flest bifangster av alle slukene i testen, med ti røyer.

Testvinner Aura Flake Villmarksliv
TESTVINNER ØRRETSLUK: Aura Flake ble best i test 2021. Faksimile fra maiutgaven av Bladet Villmarksliv.

Testvinnere fra Sølvkroken

Siden 2011 har Villmarksliv gjennomført flere store sluktester. Sølvkroken har havnet på toppen tre ganger, her kan du lese mer om tidligere tester. Skitt fiske!


logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.