fbpx
Sluker i 71 grader nord Sølvkroken

Fiskeutstyr i 71° nord-team

Her er lista over fiskeutstyret fra Sølvkroken som brukes i 71° nord-team.

I episode 9 og 10 av 71° nord-team, konkurreres det i å få flest og størst fisk på Hardangervidda. Sølvkroken har levert fiskeutstyret som brukes, og her er oversikten over hva det fiskes med i programmet.

Sluker i 71° nord-team

  • Spesial Classic 12 g, i fargen C/R. Denne ferskvannsfavoritten i kobber og rødt er en bankers sluk til fjellfiske over hele Norge.
  • Aura Flake 7 g, i fargen G/FL/S. Denne sluken er testvinner hele to ganger hos Villmarkslivs lesere. Sluken har fasong som Aura Lillauren, og den kan fiskes i flere hastigheter uten at den mister gangen.
  • Aura Lillauren 12 g, i fargen C/D. Én av Sølvkrokens mestfiskende sluker etter både ørret og røye. Rask takt og spennende mønster lokker fisken til hugg!

Spinnere i 71° nord-team

Kjendisene hadde også med seg en 3 pk med Spesial Spinnere. Denne spinneren har en stamme som går gjennom spinnerbladet, dermed er det lett å få den til å rotere, også i lav fart. Spesial Spinner er super å prøve i grunne partier i vannet! Den svarte spinneren med gule prikker er også vårt beste tips til fjellfiske når det begynner å bli mørkt. De tre spinnerne i pakka veier alle 6 g.

Teleskopstang

Dynamic II tele ferskvann er vår rimeligste Sølvkroken-kombinasjon med teleskopstang, snelle og sene. Når stanga er slått sammen, tar den liten plass i sekken, og den er derfor super å ha med seg i sekken på fjelltur.  Den passer til fiske med sluker og spinnere som veier fra 5 til 25 gram.

Teleskopstang fjellfiske Dynamic II

Haspelsnelle og sene

Haspelsnella Pearl 1000X leveres med denne stanga, den har kulelager, grafittspole og kraftig bøyle. Sølvkroken Allround sene i størrelse 0,25 mm følger også med. Denne har en bruddstyrke på 4,7 kg.

Om 71° nord-team

Fire par med kjendiser kjemper seg gjennom tøffe prøvelser i norsk natur. Lagene konkurrerer mot hverandre i et kappløp på kryss og tvers av landet. De to kjendisene som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, er vinnere av 71° nord-team.
Kilde: Discovery+’ egen presentasjon av programmet.

Vil du ha flere sluktips til ørretfiske? Morild Trout er en ny favoritt hos oss!

Toppbildet viser, f.v.: Aura Flake, Aura Lillauren og Spesial Classic. Montasje: Eivind E. Christiansen.

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.