fbpx
Isfiske pilkestang røyefiske Øystein Horsberg

Pilkestang til isfiske

Sølvkrokens todelte pilkestang passer perfekt for spennende fiske på isen.

Haspelsnelle på pilkestang

Denne todelte stanga er produsert i glassfiber og har håndtak i EVA. På stanga kan du sette en vanlig haspelsnelle, for eksempel Jade 1000, Opal 1000 eller Onyx 1000 fra Sølvkroken, eller du kan kombinere den med en liten mulitplikatorsnelle.

Stang til isfiske pilkestang Sølvkroken røyefiske
TO AKSJONER: Sølvkrokens pilkestang finnes med soft eller medium aksjon.
Røyeblink isfiske Sølvkroken Javre
RØYEBLINK: Klassikeren Javre.

Røyeblinker til isfiske

Stanga har totallengde på 60 cm, og du kan velge mellom to aksjoner (soft og medium). Soft er ypperlig til lettere fiske etter ørret, røye og abbor. I enden av snøret fester du en røyeblink, for eksempel Javre eller Polarskjea. Kroken agnes med maggot.

Artsfiske på sjøen

Medium kan også brukes til ferskvannsfiske, og ikke minst til lettere fiske på sjøisen. Denne stanga er blant annet super til artsfiske, for eksempel etter flyndrer, kutlinger og fløyfisk under isen. Har du sterk nok sene på, tåler pilkestanga også litt større fisk! Det er også mulig å kjøpe pilkesett som er komplette med alt du trenger til isfisket.

Agn kroken med makrell

Til sjøisfiske kan du også teste Sølvkrokens Up rig til flyndre. Dette er en spesialknyttet rigg som er enkel å bruke, samtidig som den er svært effektiv. Krokene agner du med makrell før du slipper tacklet ned.

Flyndrefiske fiske flyndre tackle Sølvkroken UP RIG
SØLVKROKENS SUPERTIPS: Prøv UP Rig for flyndre når du fisker på sjøisen.

Husk å sjekke isdybden godt, ha med deg ispigger og tenk alltid sikkerhet på isen.
Skitt fiske!

Toppbildet viser Øystein Horsbergs drømmerøyefangst fra isfiske i Troms. Se video av Horsbergs kamp med røya hos VG.


logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.