fbpx
Jan Monsen Mattis Thørud Camp Villmark Sølvkroken

Program på Camp Villmark

Sølvkroken deltar på Camp Villmark i helga, fra fredag 24. til søndag 26. mars. Her er oversikten over hva som skjer på standen vår!

Lørdag på Camp Villmark

Fra klokka 12 til 14 lørdag kan du møte Bjørn Tore Kjølholt (rosareke.no) på vår stand. Han står klar for å svare på alle mulige fiskespørsmål, spesielt om ørret- og sjøørretfiske. Han vil også gi utstyrstips dersom du ønsker det, eller dele av sin kunnskap om kultivering av bekker. Her henger knallgode tips og triks svært løst, lover Bjørn Tore!

ROSAREKE: Bjørn Tore Kjølholt deler tips og triks til sjøørret- og ørretfiske på standen vår lørdag.

Søndag på Camp Villmark

På messas siste dag får vi standbesøk av Jan Monsen og Mattis Thørud (toppbildet) fra TV-serien «Monsen, Monsen og Mattis». Drømmer du om en tur til Femundsmarka i sommer, med ryggsekk og fiskestang? Da er det mulig å bli med disse friluftsentusiastene på tur i juni, de forteller mer om opplegget på standen mellom klokka 13 og 14.

Fluefiske ved castingdammen

Vår egen Vidar Paulsen holder en miniversjon av sitt suksessforedrag «Lær kunsten å kaste kort» ved castingdammen hver dag! Vidar er norgesmester i fluekast og vår egen Orvis-spesialist. Fra klokka 14.15 til 14.30 både fredag, lørdag og søndag, kan du høre (og se!) Vidar ved castingdammen, hvor han vil vise at det i de fleste tilfeller er feil å kaste langt, og langt riktigere og enklere å kaste kort!

FLUEFISKEEKSPERT: Vår egen Vidar Paulsen har et daglig opplegg ved castingdammen hvor han forteller hvorfor han mener det er viktigere å kunne kaste kort, enn langt!

Her finner du Sølvkroken

Vår stand er i hall D, D02-02. Vi tar med oss mye fiskeutstyr, blant annet kan du prøve de nye ørretstengene og sjekke ut det meste av slukfarger. Sølvkroken står på standen til Nordic Outdoor, så her kan du også sjekke ut Orvis-utstyr, telt med mørkt soverom og møte kartbutikken.no.

Konkurransevinnere Sølvkroken

Vi arrangerte to konkurranser på Camp Villmark. Vinnere i Sølvkroken-konkurransen ble Linda Berg, Haakon Selnes Lorentzen og Veronica Furnes Opsahl. Alle tre får en ørretkombo og Spesial Classic Zebra-sluker fra Sølvkroken.

Konkurransevinnere telt

Vinnere i Coleman-konkurransen ble Kjell Arne Vang, Susanne Frågodt Fulsås og Øystein Malmedal. De får alle et Laramie 3-telt med mørkt soverom i posten. Alle vinnerne er blitt kontaktet. Vant du ikke nå? Fortvil ikke, vi kjører flere konkurranser på et senere tidspunkt. Følg oss i sosiale medier for å få med deg nye konkurranser!

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.