fbpx
Barn som fisker Fiskesommer NJFF

Sølvkroken er med på Fiskesommer

Fiskesommer består av langt over 100 enkeltarrangementer over hele Norge, hvor lokale NJFF-foreninger inviterer barn til å prøve seg på fiske. Vi har vært med på Norges Jeger- og Fiskerforbunds (NJFF) landsdekkende sommerarrangement i over 15 år. Sommeren 2021 blir intet unntak!

Gratisarrangement

I juni, juli og august stiller lokallagenes medlemmer opp som dyktige instruktører i både ferskvanns- og sjøfiske, avhengig av hvor Fiskesommer-arrangementet avholdes. «De fleste arrangementene er lagt på steder som er lett tilgjengelig og hvor det er lett å få fisk. Av den grunn får faktisk de fleste barna fisk på kroken, til vill jubel fra både foreldre og andre deltakere. Det er ingen forhåndspåmelding og det er bare å møte opp med redningsvest», skriver NJFF om Fiskesommer, som også er gratis å delta på.

Super sommeraktivitet

Fiskesommerarrangementene varer gjerne i to-tre timer og er en super sommeraktivitet for både store og små. Du finner garantert et arrangement i nærheten av der du bor, hytta eller andre steder du skal feriere i sommer, tipser NJFF videre på sine nettsider. Fiskesommer gjennomføres i år selvsagt også ut fra gjeldende smittevernregler.

Toppbilde: Oclin/NJFF.

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.