fbpx
71 grader nord kjendis team 2023

Sølvkroken-utstyr i 71° nord-team

I årets utgave av 71° nord-team har deltakerne med seg fiskeutstyr fra Sølvkroken.

Kjendiser på tur

Det er den andre sesongen med kjendisdeltakere i team på to på tur. Fiskeutstyret tas fram i episode 11, hvor navnet avslører at ikke det ikke ble enorme mengder fisk på noen av deltakerne: «Fisketur med dårlig haill» …

Harr i Femundsmarka

Kjendisene drar i episoden til Femundsmarka, hvor de på veien mot et møtepunkt med programleder Tom Stiansen også skal konkurrere i å fiske. Spoileralert: Frank Løke får turens største fisk, en harr på over 900 gram. Han slår også til med ei lita gjedde tatt på spinner. Jorun Stiansen får turens største gjedde, den bikker 900 gram og tas på en grønn Aura Flake.

TIPS TIL NATTA: Denne utgaven av Spesial Classic er gull til nattestid! Kanskje den fargen hockeygutta og Løke, sistnevnte opplagt med god fiskeerfaring, burde valgt den første kvelden …

Sluker i 71° nord-team

Fem Spesial Classic-sluker ble sendt produksjonen. Alle i 12 gram:

 • Spesial Classic i fargen C/R. Denne klassiske sluken i kobber og rødt fungerer ofte svært bra når det er litt grått i været.
 • Spesial Classic i fargen S/D. Originalen fra Sølvkroken, sluken i sølv med røde prikker.
 • Spesial Classic i fargen BL/D. Denne svarte sluken har gule prikker.
 • Spesial Classic med norsk flagg.
 • Spesial Classic med Sølvkroken-logo.
 • I tillegg kommer den grønne (G/FL/S) Aura Flake-sluken som den sangglade venndølen hadde suksess med, også denne i 12 gram.
MEPPSFAVORITT: Spinneren Mepps Aglia er super til fjellfiske.

Spinnere i 71° nord-team

Spinnere er ofte supereffektivt i fjellvann.

 • Spesial Spinner 6 gram i fargen C/R. Effektiv spinner med rød kropp og kobberskei med røde prikker.
 • Mepps Aglia 4,5 gram i fargen C/R/D. Samme farger som spinneren ovenfor, men denne spinneren har mer kobber på kroppen enn Spesial Spinneren.
 • Mepps Aglia 4,5 gram i fargen S/R/D. Mønster som den andre Mepps-spinneren, men med skei i sølv med røde prikker.
  De to siste spinnerene er også så lette at de er perfekte å fiske over grunne områder i elver og vann.

Fiskestang og haspelsnelle

River II telekombo har både stang, snelle og sene fra Sølvkroken. Denne teleskopstanga er velbalansert og lett, 8’6’’ lang. Den er beregnet for fiske med slukvekter fra 2 til 12 gram. Kombinasjonens haspelsnelle er Opal 1000X, en sterk og lett grafittsnelle med 5 kulelager. Sølvkroken Ultra-sene med senetykkelse 0,205 mm har en bruddstyrke på 3,4 kg.

TELEKOMBO: River II til ferskvannsfiske.

Annet utstyr

Snapvhirvler, slukboks og Sølvkrokens digitale fiskevekt var også med kjendisene på turen.

Om 71° nord-team

Fire par med kjendiser kjemper seg gjennom tøffe prøvelser i norsk natur. Lagene konkurrerer mot hverandre i et kappløp på kryss og tvers av landet. De to kjendisene som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, er vinnere av 71° nord-team.


Kilde: Discovery+’ egen presentasjon av programmet.

Toppfoto/montasje: Pressebilde fra Discovery Norway.

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.