Om Sølvkroken

Sølvkroken er Norges største leverandør av fiskeglede! Vi har produkter til alle typer fiske.

De beste fisketipsene

Vi har utviklet fiskeutstyr i 90 år. Hos oss får du alt du trenger til fisketuren, de beste tipsene og de gode historiene!

Her får du kjøpt Sølvkroken

Sølvkroken er Norges sterkeste merkevare på fiskeutstyr: hele 95 % tenker Sølvkroken når de blir spurt om fiske*! Vi selger ikke direkte til kunder, men til sports- og fiskebutikker over hele Norge. Vi er også så heldige at du finner oss i flere matbutikker, på bensinstasjoner, turisthytter og lignende! Mange av butikkene bestiller også gjerne inn fiskeutstyr til deg, dersom du ønsker å kjøpe noe som ikke finnes i butikkens sortiment i dag.

Fiskeutstyr fra Sølvkroken

Vi har produsert fiskeutstyr siden 1930-tallet, og vi har fremdeles svært høye krav til alt som får Sølvkroken-logoen på seg. I dag har vi mer enn 1100 unike produkter, til både ferskvanns-, sjø- og havfiske, året rundt. Vi har også et bredt sortiment med alt du trenger av tilbehør til fiske, som for eksempel håver, slukbokser, snaphvirvler, knallsterke fiskesener og krok.

Les mer om vår historie

Klassikere og nykommere

Oldefar vokste opp med Spesial Classic, Rustfri Svenskepilk og Makrellharpa. Disse klassikerne har fremdeles en naturlig plass i sortimentet vårt. I tillegg utvides det stadig nye Sølvkroken-produkter, som testvinneren Aura Flake og fiskesett for alle forhold. Du kan se alle produktene i forhandlerportalen vår. 

Fiskeglede for alle

Målet med alt vi gjør, er alltid det samme: å gi deg masse fisk og gode naturopplevelser. Vi elsker alle typer fiske, og vi ønsker at alle skal finne utstyr som passer, uansett kunnskap- og ferdighetsnivå. På fisketipssidene har vi samlet en rekke tips til ulike typer fiske, du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss for tips om både slukvalg og fiskeutstyr!

Service

Har du spørsmål om service eller garanti på ditt utstyr fra Sølvkroken, har vi samlet litt informasjon (og kontaktopplysninger) her. 

Eies av Nordic Outdoor

Varemerket Sølvkroken eies i dag av fisk- og friluftsleverandøren Nordic Outdoor. Vi har hovedkontor i Arendal, samt showroom og kontorer i Oslo. I vår forhandlerportal finner du en oversikt over alle produktene vi fører.  Nordic Outdoor ble sertifisert som Miljøfyrtårn i 2018. Hvert år utarbeides en klima- og miljørapport. Denne fås tilsendt på forespørsel.

Åpenhetsloven

Nordic Outdoor AS er omfattet av åpenhetsloven og har startet arbeidet med å følge opp kravene loven setter. Vi har forankret pliktene i styret. 

 

*Kilde: Kundeundersøkelse Gresvig.

Kvalitet med Sølvkroken

Vi har utviklet fiskeutstyr i 90 år. Hos oss får du alt du trenger til fisketuren, de beste tipsene og de gode historiene.