fbpx
Hjelmstigvatnet 71 grader nord fiske

Fiskekonkurranse i 71 grader nord team

Også i årets utgave av 71° nord-team kjendis har deltakerne med seg fiskeutstyr fra Sølvkroken!

Ferskvannsfiske i Nordland

I sesong tre av 71° nord-team kjendis konkurrerer deltakerne om å få mest fisk i den 9. og 10. episoden. De skal fiske seg gjennom flere vann i Nordland, på en etappe som går over flere dager. Noen av deltakerne blir glade for fiskeoppdraget, mens andre ikke er like entusiastiske …

Ivrige fiskere

Linnéa Myhre imponerer med stoisk ro og nostalgisk fiskefilosofi, det samme gjør søstrene Heidi og Lise Løke. La oss heller ikke glemme Sondre Sundby, som blant annet kommer med disse tre fisketipsene i episoden: «Tenk som fisken, ha en ekstrem selvtillit, og tenkt at du er ekspert, selv om du ikke er det!».  Enig med Sundby eller ei … her er lista over fiskeutstyret som Sølvkroken sendte til årets produksjon.

Haspelstang og snelle:

– Zirkon haspelstang 8’, beregnet for slukvekter fra 4 til 18 gram
– Sølvkrokens haspelsnelle Jade1000X

Beste ørretsluk Aura Flake 71 grader nord

Sluker og spinnere:

– Spesial Classic i gramvektene 7 og 12 gram, farger: SD, CR, BLD
– Den grønne Aura Flake i 7 og 12 g
– Aura Lillauren i 12 g i fargene SD og CD
– Salamander Zebra 16 g i fargene SR og CR
– Spesial Spinner 6 g i fargen CR
– Mepps Aglia 4,5 g i fargen CRD og SRD
– Jensen Mini-Pirken 10 g i fargen CR
– Stingsilda Holographic 12 g i fargen SG
Se alle slukene i vår forhandlerportal. Sølvkroken selger ikke direkte til sluttbruker på nett, men til forhandlere over hele Norge. Kontakt oss om du vil ha tips til en bra Sølvkroken-butikk der du bor!

Annet utstyr:

Oter, fiskegarn, fiskeveske, snaphvirvler, teleskophåv med gumminett, kroker, dupper, sene og slukbokser fra Sølvkroken var også med på turen.

Kjendiser på tur

Dette er den tredje sesongen med kjendisdeltakere i team på to på tur.  Lagene konkurrerer mot hverandre i et kappløp på kryss og tvers av landet. De to kjendisene som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, er vinnere av 71° nord-team. Se hele sesongen her (ekstern lenke).

Kilde: Discovery+’ egen presentasjon av programmet.
Toppbildet viser fjell- og fjordlandskap fra Hjelmstigvatnet. Deltakerne i realityprogrammet fisket litt lenger nord, i områdene rundt Tuvfjellet.  
Bildet i saken viser Aura Flake, som var blant slukene Løke-søstrene fikk fangst på.
logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.