fbpx
Anders Nygård Brand Manager Sølvkroken

Anders er Sølvkrokens nye Brand Manager!

Anders Nygård er vår nye merkevaresjef.

Bred erfaring

Til Sølvkroken kommer han fra Mustad, der han siden 2018 har vært Global Brand Manager. Nygård har en master i økonomi, i tillegg til bred og relevant arbeids- og ledererfaring, også internasjonalt. 42-åringen har en svært allsidig bakgrunn fra varehandel i forskjellige ledd; Nygård har jobbet i retail, vært på distributørsiden og ikke minst lært å kjenne bransjen fra innsiden, som produsent. 

– En klar kandidat til stillingen

Tore Jørgensen er daglig leder i Nordic Outdoor, distributøren som eier og utvikler Sølvkroken. Han avslører at Nygård tidlig pekte seg ut som en klar kandidat til stillingen:
– Han dekker alt vi ba om i stillingsannonsen, og det var ikke lite. Med ny Brand Manager på plass, så starter vi for fullt arbeidet med å utvikle nye Sølvkroken-produkter og konsept, samt videreutvikle det vi har i dag. Vi har stor tro på at Nygård er den riktige personen til å lede dette arbeidet, i tett samarbeid med produktsjefen for Sølvkroken, kunder, ambassadører og markedet generelt.  

God kvalitet

Nygård selv var heller ikke i tvil om at dette var en stilling han ville ha:
– Sølvkroken er et godt, norsk varemerke som alle som fisker i Norge har et forhold til, den muligheten ville jeg ikke la gå fra meg. Sølvkrokens historie er lang og tradisjonsrik, samtidig som jeg tror mulighetene i framtida er mange, uttaler Nygård. Som så mange andre, stiftet han bekjentskap med Sølvkroken på sine første fisketurer:
– Det var ett av de første merkene jeg kom borti som liten gutt på fisketur med bestefar. For meg så har alltid Sølvkroken vært tett forbundet med god kvalitet og fiskeutstyr som fungerer.

Les litt mer om hva Anders tror er viktig for Sølvkrokens framtid på Nordic Outdoors nettsider!

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.