fbpx
Beste sluk til fjellfiske Morild Trout fjellørret

Sluk til fjellørret

Skal du fiske på fjellet? Ett av Sølvkrokens beste tips til fiske etter fjellørret, er å ta med en eller flere Morild Trout-sluker i fiskeskrinet.

Sluk til grunne vann

Morild Trout er en rendyrket ørretsluk med en aktiv og smidig gange, også under langsom innsveiving. Sluken er dermed et ypperlig valg til fjellvann med grunnepartier. Morild Trout veier 8 gram.

Fjellfiske etter ørret og røye

Denne ferskvannsluken har vært i sortimentet vårt i en årrekke, men kom i 2019 i fem nye farger som er spesielt gode til fjellfiske. Sluken er, som navnet sier, en ørretsluk, men den bør også prøves til røyefiske.

Slukfarge til fjellørret

Fargekombinasjonene blå/sølv og grønn/sølv fungerer også ofte knallgodt i klare og dype vann når det er sol eller oppholdsvær. I tillegg finnes Morild Trout i varmere farger, det finnes en oransje og svart variant, en flakemodell og sist, men ikke minst, en modell med fluekrok!

Morild Trout sluk til fjellørret og røye
ØRRETSLUK TIL FJELLVANN: Morild Trout-sortimentet i 2021. Spør oss gjerne om du lurer på hva fargekombinasjonene heter eller hvor du får kjøpt en av våre favorittsluker til fjellørreten!


PS! Ønsker du flere tips til sommer- og høstfiske etter fjellørret? Her har vi samlet noen fisketips og andre sluker vi anbefaler på fjellet.

Toppfoto og montasje: Bente J. Harstad og Eivind E. Christiansen.

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.