fbpx
Solvkroken special classic

Spesial Classic

Spesial Classic er Sølvkrokens mest kjente sluk.

Klassiker fra Sølvkroken

Denne klassikeren har en gange som er uimotståelig for både ørret og annen edelfisk. I tillegg har den fått fargekombinasjoner og mønstre som vi vet er effektive, og som skal passe alle typer forhold og vær.

Flere farger

Sølvvarianten med røde prikker har vært så godt som uforandret i over 90 år! Dette var den første sluken Bjarne Zachariassen, mannen bak Sølvkroken, laget. Siden har det kommet til flere varianter av ørretfavoritten, i dag er det over ti farger å velge mellom i gramvektene 4, 7, 10, 12 og 18.

Slik fisker du med Spesialen

Denne sluken kan sveives inn fort eller sakte, alt etter hvordan fisken er «i bettet». Husk på at ørreten ofte angriper det som bryter et normalt bevegelsesmønster. Det kan derfor være lurt å sveive inn i forskjellige hastigheter, og du kan godt legge inn små pauser, det er ofte da fisken hugger.

 

logo-solvkroken

Vi i Sølvkroken ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Dette bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Accept» godkjenner du bruken av cookies og pixels.